Produktet

Nëpërmjet respektimit të standardeve më të larta të prodhimit të produkteve farmaceutike dhe duke përdorur teknologji moderne dhe cilësi të lartë, iu sigurojmë pacientëve një gamë të gjerë të shtesave ushqimore për përmirësimin e ruajtjen e përshtatshme të shëndetit nëpërmjet rekomandimit profesional të farmacistit.

Sistemi muskoskeletik

18 tableta efervete (82,8 g)

M.E.V. Feller® Magnesium B6 plus C

Tableta të tretshme në ujë me ëmbëlsues, aromë portokalli.
60 tableta (77,2 g)

M.E.V. Feller® Artropan

Artropani dhe kyçet.

Imunologji

10 qese (10g)

M.E.V. Feller® Probifast

Mbështetja e sistemit imunitar është lehtësisht e disponueshme.* *Vitamina D kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar.
60 tableta (19,68 g)

M.E.V. Feller® Zinc 15 mg

Zinku është një mineral thelbësor që e gjejmë të përhapur në shumë inde në trup.
20 tableta eferveshente (80 g)

M.E.V. Feller® Vitamin C 1000 mg

Vitamina C është vitamina më e njohur dhe më e përdorur së fundmi.
60 tableta (45,5 g)

M.E.V. Feller® Beta CD glukan

Aleat në rritjen e imunitetit.* *Vitamina D kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar.
60 tableta (52,05 g)

M.E.V. Feller® Vitamin C me bioflavonoide

Vitamina C me bioflavonoide.
60 kapsula (17,34g)

M.E.V. Feller® Vitamin D 1000 IU

Vitamin D kontribuon në funksionimin e sistemit tonë imunitar.
60 kapsulë (58,6 g) / 30 kapsulë (29,3 g)

M.E.V. Feller® Multi 100 %

Burim i vitaminave dhe mineraleve esenciale në 100% të marrjes së rekomanduar ditore.

Dhimbje fyti dhe ftohje

10 tableta eferveshente (40 g)

M.E.V. Feller® Broncho Akut C

Formulim unik - harmoni unike e NAC dhe vitaminës C

Sistemi kardiovaskular

60 kapsula të buta (84,12 g)

M.E.V. Feller® Super EPA Vaj Peshku 1000 mg SGC

Është i njohur fakti që acidet yndyrore të pangopura kanë një efekt të dobishëm në zemrën tonë.
60 kapsula (31,2 g) / 30 kapsula (15,6 g)

M.E.V. Feller® CoQ10 100mg

CoQ10 dhe zemra.

Neurologji

60 tableta (33,4 g)

M.E.V. Feller® Ginkgo Biloba

Ginkgo Biloba dhe qarkullimi.
60 tableta (62,2 g)

M.E.V. Feller® Vitamini B kompleks + C

Përmban kombinimin ideal midis tetë vitaminave të grupit B dhe vitaminës C.

Mbrojtja antimikrobike

100 ml

M.E.V. Feller® Protect forte

Spraj për larje të thatë dhe dezinfektim të duarve.