M.E.V. Feller

Multi 100 %

Më shumë

M.E.V. Feller

Artropan

Më shumë

M.E.V. Feller

Magnezij B6 plus C

Më shumë

M.E.V. Feller

Livin’ Beauty

Më shumë

m.e.v. Feller

Rreth m.e.v. Feller®

Nëpërmjet respektimit të standardeve më të larta të prodhimit të produkteve farmaceutike dhe duke përdorur teknologji moderne dhe cilësi të lartë, u sigurojmë pacientëve një gamë të gjerë të shtesave ushqimore për përmirësimin e ruajtjen e përshtatshme të shëndetit nëpërmjet rekomandimit profesional të farmacistit.

Më shumë informacione

Produkte të dalluara

Të gjithë produktet
Sistemi muskoskeletik60 tableta (77,2 g)

M.E.V. Feller® Artropan

Është e rëndësishme që për shëndetin e kyçeve të kujdesemi gjatë gjithë jetës tonë. Mosha, marrja me sporte, dëmtimet - të gjithë këto shkaktojnë ndryshime të ndryshme në kyçe, ndërsa si pasojë e kësaj ndodh ulja e cilësisë së jetës.

18 tableta efervete (82,8 g)

M.E.V. Feller® Magnesium B6 plus C

Sistemi muskoskeletik
60 tableta (45,5 g)

M.E.V. Feller® Beta CD glukan

Imunologji

Të rejat e fundit

Të gjithë njoftimet

DATAT E KONSULTIMEVE

5.6.2023

Kontrolloni falas gjendjen e vitaminave dhe mineraleve në trupin tuaj

Siguroni një imunitet të fortë për më të dashurit tuaj me Feller IMUNO paketën 1+1 gratis!

7.12.2021

A ka gjë më të bukur se një familje e shëndetshme në tryezën e festave? Këtë dhjetor, ruani imunitetin e të dashurve tuaj duke blerë suplemente dietike që kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar.

Njihuni me një shtesë të re dietike me N-acetilcisteinë: M.E.V. Feller Broncho Akut C!

18.10.2021

Njihuni me M.E.V. Feller Broncho Akut C, një shtesë e re ushqimore që përmban N-acetilcisteinë- një antioksidant i fuqishëm!

Newsletter

Nëpërmjet respektimit të standardeve më të larta të prodhimit të produkteve farmaceutike dhe duke përdorur teknologji moderne dhe cilësi të lartë, iu sigurojmë pacientëve një gamë të gjerë të shtesave ushqimore për përmirësimin e ruajtjen e përshtatshme të shëndetit nëpërmjet rekomandimit profesional të farmacistit.

Me dërgimin e adresës tuaj të emailit, ju i jepni pëlqimin Salvusit për përpunimin elektronik të të gjitha të dhënave personale dhe jo-personale të vëna në dispozicion në përputhje me mbrojtjen e privatësisë. Ne i përpunojmë të dhënat tuaja personale në përputhje me rregulloret në fuqi. Më shumë informacion.