Të rejat më të fundit

DATAT E KONSULTIMEVE

7.6.2024

Kontrolloni falas gjendjen e vitaminave dhe mineraleve në trupin tuaj

Siguroni një imunitet të fortë për më të dashurit tuaj me Feller IMUNO paketën 1+1 gratis!

7.12.2021

A ka gjë më të bukur se një familje e shëndetshme në tryezën e festave? Këtë dhjetor, ruani imunitetin e të dashurve tuaj duke blerë suplemente dietike që kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar.

Njihuni me një shtesë të re dietike me N-acetilcisteinë: M.E.V. Feller Broncho Akut C!

18.10.2021

Njihuni me M.E.V. Feller Broncho Akut C, një shtesë e re ushqimore që përmban N-acetilcisteinë- një antioksidant i fuqishëm!

Ne ju shpërblejmë në aksionin për të mbrojtur imunitetin!

30.9.2021

Përfitoni nga oferta 1 + 1 falas në M.E.V. Feller e cila plotëson dietën dhe përgatit imunitetin tuaj për të përmbushur sfidat.

E re në ofertë: Livin' Beauty dhe Memory Ease

Në ofertën e M.E.V. Feller® gjen dy shtesa të reja me cilësi të lartë - formulimi sinergjik Livin' Beauty me zink që ndihmon në mirëmbajtjen e lëkurës, flokëve dhe thonjëve dhe Memory Ease, kapsula të dizajnuara për njerëzit të ekspozuar ndaj stresit në rritje, me vitaminë C për të zvogëluar lodhjen, dhe niacinën me vitaminën B1 të cilat kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit nervor.