M.E.V. Feller® Broncho Akut C

10 tableta eferveshente (40 g)

Dhimbje fyti dhe ftohje

M.E.V. Feller Broncho C në dozën e rekomanduar ditore (1 tabletë efervete) përmban 600 mg N-acetilcisteinë dhe 200 mg vitaminë C. Vitamina C kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe mbron qelizat nga stresi oksidativ. Ka shije të shkëlqyeshme limoni!

M.E.V. Feller Broncho C është prodhuar me teknologjinë QZORB, një teknologji zvicerane e absorbimit të shpejtë që siguron një fillim të shpejtë të veprimit dhe një normë më të lartë të absorbimit për të arritur një biodisponibilitet më të mirë. Formulimi është i butë në traktin tretës me një shije të shkëlqyer të gazuar për një përgjigje më të mirë të pacientit. Teknologjia QZORB ofron një formulim të qëndrueshëm dhe shpërbërje të plotë në vetëm pak minuta pa lënë precipitat ne fund.

Përbërësit në dozën e rekomanduar ditore (1 tabletë efervete)SasiaPU*
N-acetilcistein600 mg 
Vitamin C (acidi L askorbik)200 mg250 %

* marrja e rekomanduar ditore

Udhëzime për përdorim

Të rriturit: të tretet një tablete eferveshente në 200 ml ujë. 

Është e rëndësishme t'i përmbaheni një diete të ekuilibruar dhe të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.