M.E.V. Feller® Probifast

10 qese (10g)

Imunologji

M.E.V. Feller® Probifast është produkt unik i kulturave bakteriale përshtatur për fëmijet dhe të rriturit. I specifikuar për teknologjinë FAST MELT të shkrirjes së shpejtë në gojë, mundëson përdorim të thjeshtë pa marrje shtesë të lëngjeve me një shije freskuese të frutit të manaferrave. Përgatitet në doza te pershtatshme ditore që përmbajnë dy lloje kulturash bakteriale, Bifidobacterium lactis BL-04 dhe Lactobacillus rhamnosus BIFOLACTMGG. Secili prej llojeve të bakterit vepron në pjesë të ndryshme të zorrës – Bifidobacterium lactis BL-04 janë prezente në pjesën e poshtme të zorrëve, ndërsa Lactobacillus rhamnosus GG në pjesën e sipërme, me të cilën mundësohet mbështetje përgjatë gjithë traktit të zorrëve. Mbrojtjen e kulturave bakteriale nga acidi gastrik e ofron teknologjia e patentuar, inteligjente e mikrokapsuluar ProTarget® e cila siguron veprimin e synuar dhe çlirimin dhe kolonizimin e bakterieve përgjatë mukozës së zorrëve. Produkti gjithashtu përmban edhe vitaminën D, e cila kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar. Një sistem i shëndetshëm tretës është themeli i shëndetit të të gjithë organizmit!

Përbërësit në dozën e rekomanduar ditoreSasiaPU**
Lactobacillus rhamnosus BIFOLACTM GG12,5 mg (6,25 x 109*CFU) 
Bifidobacterium lactis BL-0411,11 mg (1 x 1010*CFU) 
Vitamina D3 (kolekalciferol)8,2 µg 164 %

*CFU –kolonitë bakteriale
** marrja e rekomanduar ditore

Udhëzime për përdorim

Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç: 1 qese në ditë. Fëmijët deri në 12 vjeç: gjysma e dozës së të rriturve. Përmbajtja e qeses përdoret direkt në gojë.

Është e rëndësishme t'i përmbaheni një diete të ekuilibruar dhe të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

Produkte te lidhura
60 tableta (45,5 g)

M.E.V. Feller® Beta CD glukan

Imunologji
60 tableta (52,05 g)

M.E.V. Feller® Vitamin C me bioflavonoide

Imunologji
60 kapsulë (58,6 g) / 30 kapsulë (29,3 g)

M.E.V. Feller® Multi 100 %

Imunologji