M.E.V. Feller

Artropan

Më shumë

M.E.V. Feller

Vitamin D 1000 IU

Më shumë

M.E.V. Feller

Livin’ Beauty

Më shumë

M.E.V. Feller

Broncho Akut C

Më shumë

m.e.v. Feller

Rreth m.e.v. Feller®

Nëpërmjet respektimit të standardeve më të larta të prodhimit të produkteve farmaceutike dhe duke përdorur teknologji moderne dhe cilësi të lartë, u sigurojmë pacientëve një gamë të gjerë të shtesave ushqimore për përmirësimin e ruajtjen e shëndetit me rekomandimin profesional të farmacistit.

Më shumë informacione

Produktet më të kërkuara

Të gjithë produktet
Sistemi muskoskeletik60 tableta (77,2 g)

M.E.V. Feller® Artropan

Është e rëndësishme që për shëndetin e kyçeve të kujdesemi gjatë gjithë jetës tonë. Mosha, marrja me sporte, dëmtimet - të gjithë këto shkaktojnë ndryshime të ndryshme në kyçe, ndërsa si pasojë e kësaj ndodh ulja e cilësisë së jetës.

60 kapsula (17,34g)

M.E.V. Feller® Vitamin D 1000 IU

Imunitet
30 kapsula (41 g)

M.E.V. Feller® Livin’ Beauty

Bukuri
10 tableta eferveshente (40 g)

M.E.V. Feller® Broncho Akut C

Dhimbje fyti dhe ftohje

Të rejat e fundit

Të gjithë njoftimet

DATAT E KONSULTIMEVE

1.10.2022

Kontrolloni falas gjendjen e vitaminave dhe mineraleve në trupin tuaj

Siguroni një imunitet të fortë për më të dashurit tuaj me paketat e imunitetit 1+1 falas nga MEV Feller!

7.12.2021

A ka gjë më të bukur se një familje e shëndetshme në tryezën e festave? Këtë dhjetor mbroni imunitetin e të dashurve tuaj duke përdorur shtesa ushqimore që kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar.

Njihuni me një shtesë të re dietike me N-acetilcisteinë: M.E.V. Feller Broncho Akut C!

18.10.2021

Njihuni me M.E.V. Feller Broncho Akut C, një shtesë e re ushqimore që përmban N-acetilcisteinë- një antioksidant i fuqishëm!

Newsletter

Nëpërmjet respektimit të standardeve më të larta të prodhimit të produkteve farmaceutike dhe duke përdorur teknologji moderne dhe cilësi të lartë, iu sigurojmë pacientëve një gamë të gjerë të shtesave ushqimore për përmirësimin e ruajtjen e shëndetit me rekomandimin profesional të farmacistit.

Me dërgimin e adresës tuaj të emailit, ju i jepni pëlqimin Salvusit për përpunimin elektronik të të gjitha të dhënave personale dhe jo-personale të vëna në dispozicion në përputhje me mbrojtjen e privatësisë. Ne i përpunojmë të dhënat tuaja personale në përputhje me rregulloret në fuqi. Më shumë informacion.