Njihuni me një shtesë të re dietike me N-acetilcisteinë: M.E.V. Feller Broncho Akut C!

18.10.2021

M.E.V. Feller® Broncho Akut C - një aleat i ri i imunitetit tuaj *

Një përforcim i ri nga radhët e shtesave dietike është M.E.V. Feller® Broncho Akut C, aleati juaj i ri për shëndetin imunitar *! M.E.V. Feller® Broncho Akut C është një yll i ri në M.E.V. Feller®, i cila në mënyrë inovative harmonizon veprimin e dy përbërësve të fuqishëm- N-acetilcisteina, e cila ka veti shumë të mira antioksiduese dhe vitamina C e mirënjohur, e cila kontribuon në mirëfunksionimin e sistemit imunitar *.

Një avantazh shtesë është forma e tabletës eferveshente me shije limoni dhe përdorimi i teknologjisë së absorbimit të shpejtë Qzorb, e cila siguron një fillim të shpejtë të veprimit dhe një shkallë më të lartë pëethithjeje për të arritur një biodisponibilitet më të mirë.

Mos harroni rëndësinë e një diete të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një mënyre jetese të shëndetshme.