Një farmaci udhëtimi mund t’ju ​​kursejë telashet gjatë pushimeve

Çfarë duhet të gjendet patjetër në farmacinë tuaj të udhëtimit?

Kur shkojmë në pushime, para së gjithash mendojmë për relaksim dhe një pushim të merituar nga përditshmëria e vrullshme e përditshme. Por nuk është më keq të jeni të përgatitur për situata të papritura dhe të pakëndshme, veçanërisht ato që lidhen me shëndetin. Prandaj, është gjithmonë e këshillueshme që të keni me vete një farmaci udhëtimi të përgatitur me kujdes, ku do të gjeni të gjitha ilaçet e nevojshme dhe produktet e higjienës personale. Sigurisht, mos harroni librezën tuaj shëndetësore dhe kushtojini vëmendje datave të skadimit të theksuara në ilaçe. Nëse udhëtoni me fëmijë ose të moshuar, kushtojini vëmendje të veçantë atyre, pasi secili prej tyre ka nevoja individuale në përpjesëtim me moshën dhe shëndetin e përgjithshëm.

Çfarë ka për të menduar? Sigurohuni që të keni një antiseptik universal për lëkurën, një ilaç për dhimbjen dhe ethet e larta, një pluhur me elektrolite për të kompensuar mineralet e humbura në rast dehidratimi. Nëse jeni të prirur ndaj alergjive, sigurohuni që të sillni medikamente të përshkruara nga mjeku juaj dhe ndonjë sprej që lehtëson simptomat që lidhen me alergjitë sezonale ose kronike. Mos harroni ilaçin kundër insekteve dhe, natyrisht, kremin e duhur të diellit. Salvit Orsovit, një pluhur për përgatitjen e një solucioni të rehidratimit oral, do t'ju ndihmojë në rast dehidratimi për të rimbushur elektrolitet dhe për të rivendosur mikroflorën e zorrëve, dhe M.E.V. Feller® Probifast, me shtimin e vitaminës D, forcon sistemin tuaj imunitar, sepse vitamina D kontribuon në funksionimin e tij normal. Sigurohuni që mund ta dezinfektoni lëkurën tuaj në çdo kohë, dhe M.E.V Feller do t'ju ndihmojë me këtë. Spreji M.E.V. Feller® Protect për dezinfektimin e duarve përmban 70% alkool etilik dhe glicerinë për të hidratuar lëkurën dhe është jashtëzakonisht efektiv në mbrojtjen e lëkurës nga mikroorganizmat.

Nëse i keni përgatitur të gjitha me kujdes, mund të niseni në paqe të plotë dhe t'i përkushtoheni shijimit të një pushimi të merituar.