Jo një, por 21 vitamina dhe minerale më të rëndësishme në 100% të dozës së rekomanduar ditore

Pse të marrësh shtesa ushqimore?

Vitaminat dhe mineralet janë elemente thelbësore në trupin e njeriut. Trupi ynë jo vetëm që është në gjendje t’i prodhojë ato, por i merr edhe me anë të ushqimeve të ndryshme që ne konsumojmë. Një dietë e ekuilibruar dhe e larmishme është çelësi për të mbajtur një trup të shëndetshëm. Sot, megjithatë, pak njerëz arrijnë të mbajnë një ekuilibër në dietën e tyre çdo ditë dhe një mënyrë jetese shumë dinamike që nxit stres kontribuon ndjeshëm në uljen e imunitetit. Kjo është arsyeja pse përgatitjet multivitaminike-multiminerale janë një nga suplementet dietike më të përdorura.

Vitaminat janë lëndë ushqyese thelbësore organike të nevojshme për trupin në sasi të vogla, përkatësisht midis 1 μg dhe 100 mg. Çdo vitaminë ka funksionin e saj biokimik dhe mungesa e tyre shkakton sëmundje specifike. 

Mineralet janë mikroelementë me origjinë inorganike ose inorganike-organike dhe janë një pjesë thelbësore e dietës sonë. Mineralet thelbësore përfshijnë: hekurin, zinku, jodi, seleni, bakri, mangani, fluori, kromi, kobalti, molibdeni, nikeli dhe silici..

Jo një, por 21 vitamina dhe minerale më të rëndësishme në 100% të dozës së rekomanduar ditore

Kapsulat M.E.V. Feller® Multi 100% janë një burim i shkëlqyeshëm i vitaminave dhe mineraleve thelbësore në 100% të marrjes së rekomanduar ditore dhe përmbajnë deri në 22 përbërës aktivë, dhe rekomandohet ti merrni një tabletë në ditë me një vakt. Ato përmbajnë vitamina A, C dhe D, bakër dhe zink që kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar, si dhe vitaminat B2, niacina, vitamina B6, acidi folik, vitamina B12, hekuri dhe magnezi që kontribuojnë në uljen e lodhjes dhe pafuqisë.

Është e rëndësishme t'i përmbaheni një diete të ekuilibruar dhe të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.