Novo u ponudi: Livin' Beauty i Memory Ease

Jeste li znali da starenje počinje već u 25. godini života? Uz M.E.V. Feller® Livin' Beauty, brinite za kožu, kosu i nokte iznutra!

Nakon 25. godine života naše telo sve sporije proizvodi kolagen, glavi sastojak dermisa, a to označava službeni početak starenja, i to iznutra. Upravo je zato vrlo važan unos ključnih nutrijenata za optimalnu i dugoročnu brigu kože, kose i noktiju

Posebnost dodatka ishrani M.E.V. Feller® Livin’ Beauty je u tome što u svom sastavu ima hidrolizovani morski kolagen visokog kvaliteta kao i vitamin C koji doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože. Ova sinergijska formulacija sadrži i vitamin E koji doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa, gvožđe i vitamin B12 koji učestvuju u procesu deobe ćelija, te cink koji doprinosi održavanju zdrave kose, kože i noktiju.

Precizno pamćenje i snažna koncentracija gradi se iz dana u dan! Upoznate M.E.V. Feller® Memory Ease.

Mozak sadrži više od 100 milijardi nervnih ćelija i moćniji je od najmoćnijeg računara. Neprekidno učestvuje u održavanju svih telesnih funkcija, stvara misli i pohranjuje sećanja. Ipak, svakodnevna izloženost stresu ostavlja trag na našim kognitivnim funkcijama u vidu slabije koncentracije, iscrpljenosti i zaboravnosti. 

Kapsule M.E.V. Feller® Memory Ease namenjene su odraslima i deci starijoj od 12 godina, a sadrže ključne mikronutrijente koji doprinose normalnim kognitivnim funkcijama. Vitamin C doprinosi smanjenju iscrpljenosti i umora, vitamin B1 i niacin normalnoj psihološkoj funkciji, a cink doprinosi normalnoj kognitivnoj funkciji.

Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne ishrane i zdravog načina života.