M.E.V. Feller® Vitamini B kompleks + C

60 tableta (62,2 g)

Neurologji

M.E.V. Feller® Vitamina B kompleks + C përmban kombinimin ideal të tetë vitaminave të grupit B dhe vitaminës C. Vitaminat B2, niacina, B6, B12, acidi pantotenik dhe folik dhe vitamina C kontribuojnë në zvogëlimin e lodhjes dhe rraskapitjes. Vitaminat B1, niacina, B6, B12 dhe biotina kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit nervor dhe ne funksionin normal psikologjik.

Përbërësit në dozën e rekomanduar ditore (1 tabletë) Sasia *PU
Vitamina B1 (tiamin-mononitrat) 50 mg 4545 %
Vitaminë B2 (riboflavin)   50 mg 3571%
Niacin (nikotinamid) 50 mg 312,5 %
Acid pantotenik (D-pantotenat kalciumi) 50 mg 833 %
Vitamina B6 (piridoksinë-hidroklorid) 50 mg 3571 %
Vitamina C (L-acid askorbik )50 mg 62,5 %
Kolini (bitartrat kolini) 50 mg  
Inozitol 50 mg  
Acid para-aminobenzoik (PABA) 50 mg  
Acid folik (acid pteroilmonoglutamik)400 μg 200 %
Vitamina B12 (cijanokobalamin) 100 μg 4000 %
Biotina (D-biotin) 50 mg 100 %

*% në raport me nevojat ditore për të rriturit

Udhëzime për përdorim

Doza e rekomanduar për të rriturit është 1 tabletë në ditë, me një vakt.

Është e rëndësishme t'i përmbaheni një diete të ekuilibruar dhe të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

Produkte te lidhura
60 tableta (33,4 g)

M.E.V. Feller® Ginkgo Biloba

Neurologji
30 kapsula (16 g)

M.E.V. Feller® Memory Ease

Neurologji