M.E.V. Feller® Ginkgo Biloba

60 tableta (33,4 g)

Neurologji

Ajo që e dallon njeriun nga qeniet e tjera të gjalla dhe ajo që e bën atë të dallohet si një specie, por edhe si një individ, janë funksionet konjitive. Përceptimi, kujtesa dhe të folurit, shkrimi dhe marrja e vendimeve janë ato që në të vërtetë e bëjnë njeriun njeri. Funksionet njohëse (konjitive) mundësojnë nivelin më të lartë të funksionimit intelektual dhe kujdesi ndaj tyre duhet të jetë ndër detyrat më të rëndësishme.

M.E.V. Feller® Ginkgo Biloba përmban ekstraktin e gjetheve të ginkgos të pasur me përbërës biologjikisht aktivë: glikozide flavonoide, laktone triterpene dhe proçididine. Ekstrakti i gjetheve të ginkgos kontribuon në qarkullimin normal dhe funksionet normale konjitive (njohëse).

Përbërësit në dozën e rekomanduar ditore (1 tabletë) Sasia
Ekstrakt i standardizuar i gjetheve të ginkgo (Ginkgo biloba) /50 : 1/80 mg 
me të paktën:  
Ginkoflavonoglikozide24 %
Terpene6 %

(ekuivalente me 4000 mg gjethe të bimës Ginkgo biloba)

Udhëzime për përdorim

Të rriturit: 1 tabletë në ditë, me një vakt. Shënim: ushqimi e rrit thithjen.

Eshtë e rëndësishme t'i përmbaheni një diete të ekuilibruar dhe të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

Produkte te lidhura
30 kapsula (16 g)

M.E.V. Feller® Memory Ease

Neurologji
60 tableta (62,2 g)

M.E.V. Feller® Vitamini B kompleks + C

Neurologji