M.E.V. Feller® Vitamin C me bioflavonoide

60 tableta (52,05 g)

Imunitet

Vitamina C me siguri është një nga vitaminat më të njohura që merr pjesë në një mori procesesh metabolike në trupin tonë. Ajo kontribuon në funksionimin normal të sistemit nervor, në funksionin normal psikologjik dhe në zvogëlimin e lodhjes dhe të rraskapitjes, si dhe mirëmbajtjen e funksionit normal të sistemit imunitar dhe prodhimin normal të kolagjenit për funksionin normal të enëve të gjakut, të kockave dhe tëkërceve. Është esentiale, rëndësia e saj është e padiskutueshme, por duke pasur parasysh shumë funksione, a është e mjaftueshme marrja ditore e vitaminës C?

M.E.V. Feller® Vitamin C me bioflavonoide përmban 500 mg vitaminë C, ose 625 % Të dozës së rekomanduar. Krahas vitaminës C, përmban gjithashtu bioflavonoide nga lëvorja e frutave të agrumeve dhe pluhuri i shegës.

Përbërësit në dozën e rekomanduar ditore (1 tabletë) Sasia*PU
Vitamina C (L-acid askorbik) 500 mg625 %
Kompleksi bioflavonoid i lëkurës së agrumeve (Citrus spp.55 mg 
me të paktën:   
Hesperidin Pluhur 5 mg 
Rutina pluhur 5 mg 
Pluhur i frutave të trëndafilit (Rosa canina25 mg 

*% në raport me nevojat ditore për të rriturit

Udhëzime për përdorim

Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç: 1 tabletë në ditë me vaktin.

Është e rëndësishme t'i përmbaheni një diete të ekuilibruar dhe të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

Produkte te lidhura
10 qese (10g)

M.E.V. Feller® Probifast

Imunitet
60 tableta (45,5 g)

M.E.V. Feller® Beta CD glukan

Imunitet
60 tableta (52,05 g)

M.E.V. Feller® Vitamin C me bioflavonoide

Imunitet