M.E.V. Feller® Super EPA Vaj Peshku 1000 mg SGC

60 kapsula të buta (84,12 g)

Sistemi kardiovaskular

M.E.V. Feller® Super EPA Vaj Peshku 1000 mg SGC në një kapsulë të butë përmban 330 mg EPA dhe 220 mg DHA. Acidet yndyrore të pangopura EPA (acid eikosapentaenoik) dhe DHA (acid dokosaheksaenoik) kontribuojnë në funksionimin normal të zemrës.

Përbërësit në dozën e rekomanduar ditore (1  kapsulë e butë) Sasia
vaji i peshkut 1000 mg
përmban: 
EPA (acid eikosapentaenoik) 330 mg
DHA (acid dokosaheksaenoik)220 mg

Udhëzime për përdorim

Të rriturit: 1 kapsulë e butë në ditë, me një vakt.

Është e rëndësishme t'i përmbaheni një diete të ekuilibruar dhe të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

Produkte te lidhura
60 kapsula (31,2 g) / 30 kapsula (15,6 g)

M.E.V. Feller® CoQ10 100mg

Sistemi kardiovaskular