M.E.V. Feller® CoQ10 100mg

60 kapsula (31,2 g) / 30 kapsula (15,6 g)

Sistemi kardiovaskular

Koenzima Q10 (CoQ10) është një molekulë e domosdoshme e shpërndarë në inde dhe organe të ndryshme në trupin tonë dhe është më e përqendruar në muskujt e zemrës. Me kalimin e viteve, këto përqëndrime ulen dhe shkak janë edhe gjendjet e stresit oksidativ që veprojnë duke ndryshuar strukturën dhe funksionin e qelizave.

M.E.V. Feller® CoQ10 100 mg në një dozë prej 1 kapsule në ditë përmban 100 mg koenzimë Q10.

Përbërësit në dozën e rekomanduar ditore (1 kapsulë) Sasia
Koenzim Q10 (ubikinon) 100 mg

Udhëzime për përdorim

Të rriturit: 1 kapsulë në ditë, me një vakt.

Është e rëndësishme t'i përmbaheni një diete të ekuilibruar dhe të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

Produkte te lidhura
60 kapsula të buta (84,12 g)

M.E.V. Feller® Super EPA Vaj Peshku 1000 mg SGC

Sistemi kardiovaskular