M.E.V. Feller® Vitamin D 1000 IU

60 kapsula (17,34g)

Imunitet

Prej kohësh është menduar se vitamina D është përgjegjëse vetëm për metabolizmin e kockave ndersa sot është shumë i njohur roli i saj në funksionimin e sistemit imunitar. Megjithatë, pavarësisht rëndësisë së pamohueshme që ka vitamina D në trupin tonë, ritmi  i vrullshëm i jetës dhe dieta kryesisht perëndimore kanë rezultuar në uljen e marrjes së kësaj vitamine. Deficiti i saj është vërejtur në mbarë botën dhe vlerat më të ulëta shënohen gjatë muajve të dimrit kur ekspozimi në diell është minimal. 

Përbërësit në dozën e rekomanduar ditore  (1 kapsulë) Sasia*PU
Vitaminë D3 (kolekalciferol) 25 μg (1000 I.J.)500 %

*Marrja e rekomanduar ditore për të rriturit

Udhëzime për përdorim
Të rriturit: 1 kapsulë në ditë me ushqim. 

Është e rëndësishme t'i përmbaheni një diete të ekuilibruar dhe të larmishme dhe një stili jetese të shëndetshëm.

Produkte te lidhura
10 qese (10g)

M.E.V. Feller® Probifast

Imunitet
60 kapsulë (58,6 g) / 30 kapsulë (29,3 g)

M.E.V. Feller® Multi 100 %

Imunitet
60 tableta (45,5 g)

M.E.V. Feller® Beta CD glukan

Imunitet