M.E.V. Feller® Memory Ease

30 kapsula (16 g)

Neurologji

Nga studentët e shkollës së mesme deri tek njerëzit e biznesit, të gjithë jemi të ekspozuar ndaj situatave stresuese, qofshin ato të përditshme apo të jashtëzakonshme. E gjithë kjo lë gjurmë tek ne dhe funksionet tona njohëse (konjitive) në formën e zvogëlimit të aftësisë për të mbajtur mend, të lodhjes, harresës.
M.E.V. Feller® Memory Ease përmban fosfatidilserinë, kolin dhe zink. Zink kontribuojnë në funksionin normal kognitiv, vitaminën C e cila kontribuon në zvogëlimin e lodhjes dhe rraskapitjen dhe vitaminën B1 dhe niacin që kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit nervor dhe në funksionin normal të psikologjisë.

Përbërësit në dozën e rekomanduar ditore (3 kapsula) Sasia *PU
Fosfatidilserin IP-20 (nga soja)300 mg 
Kolin (citrat kolini)300 mg 
Vitaminë C (L-acid askorbik) 30 mg37,5 %
Zink (glukonat zinku) 13,2 mg132 %
Vitaminë B3 (nikotinamid)9 mg 56,3 %
Vitaminë E (DL-alfa-tokoferil acetat)5 mg 41,7 %
Beta karoten 2,4 mg  
Vitaminë B2 (riboflavinë) 0,8 mg 57,1 %
Vitaminë B1 (tiamin-mononitrat)0,7 mg 63,6 %
Krom (krom(III)klorid) 7,3 μg 18,3 %

*doza e rekomanduar për të rriturit

Udhëzime për përdorim

Të rriturit dhe fëmijët më të mëdhenj se 12 vjeç: 3 kapsula në ditë.

Është e rëndësishme t'i përmbaheni një diete të ekuilibruar dhe të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

Produkte te lidhura
60 tableta (33,4 g)

M.E.V. Feller® Ginkgo Biloba

Neurologji
60 tableta (62,2 g)

M.E.V. Feller® Vitamini B kompleks + C

Neurologji